Mary J. Blige fejrer sin 50-års fødselsdag med en stjernespækket virtuel fest

Mary J. Blige fejrede sin 50-årsdag mandag med en virtuel fest med berømte venner, herunder Missy Elliott, Common og Gabrielle Union.

Den overraskende fødselsdagsbash hele dagen så gospellegenden Karen Clark Sheard synge Happy Birthday, mens Bliges nærmeste tog sig tid til at efterlade beskeder til fødselsdagspigen.

”Tillykke med fødselsdagen, kære skat Mary. Jeg er så glad for at kunne leve i en tid og et sted, hvor du eksisterer … Jeg er meget glad for, at jeg har haft øjeblikke til at dele den bløde side af dig og den overflødige side af dig også, ”sagde Angela Bassett.

Mens Common tilføjede: “Du ser smukkere, livligere ud, mere i din storhed. Du er en inspiration. Du har altid været en af ​​mine foretrukne kunstnere og mennesker, jeg har været i kontakt med, i hele denne sag, og jeg har altid knust på dig, når jeg var yngre – da vi var yngre … Du er dronningen. ”

I mellemtiden markerede Mary sin store dag ved at tage til Instagram for at dele fotos fra en nylig fotosession, hvor hun viste sin utrolige figur i en knap der guldbikini.

“GLAD BDAY TIL Dronningen af ​​alle dronninger @therealmaryjblige JEG ELSKER DIG UBETINGET KONGELIGE EMPRESSE”, kommenterede Busta Rhymes på indlægget, mens Tamar Braxton entusiastisk sagde: “Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Hbd.”

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *