Johnny Rotten nød sin tid som fodboldhooligan

Six Pistols ‘frontmand og den ivrige Arsenal-tilhænger – hvis rigtige navn er John Lydon – har hævdet, at politiet var “morderiske”, da de afværgede vrede fodboldfans i optøjer, der brød ud under kampe på dagen, men 64-årig punk rocker elskede ” spændingen “for alt.

Han mindede: ”En fodboldkamp var det rigtige tidspunkt til at frigive al vrede og aggression, fordi selv de største optøjer var forbi på få minutter.

“Det er skræmmende, når det hele starter. Men normalt var de mennesker, der frygtede mest, politiet selv, især i de tidlige dage.

“Politiet var stålbeklædt, undertrykt, f ****** grusomme mobbere f ******. I enhver jord. Og alle vidste det. Politiet var morderisk.”

”Nogle af dem var hos politiselskaber.

”De ville kende alle de lokale drenge med de grunde, hvor de var særligt glade for at misbruge deres magt, og de ville lave linier til det.

“Folk ville få et klip, de ville tro det var en latter.” Se, jeg har et sort øje. “Men så ville det fortsætte.
”Folk ville føle sig som en lille helt, men der var ingen reel skade.

“Det generelle punkt og formål var spændingen ved det hele.”

Hitmakeren ‘God Save the Queen’ indrømmede, at fans i øjeblikket “opfører sig som Jack the Lad”.

Han fortsatte: ”Nogle af fansen skal til en fodboldkamp nu, og de opfører sig som Jack the Lad.

“De er bare høje, og det at være højt var ikke, hvor det var.”

Johnny, der modtog “et par slag” ved spil, insisterede på, at der ikke var noget som knivbrud, der er så udbredt i Storbritannien i dag.

Han tilføjede i en begrænset udgave af sin nye tome, ‘Jeg kunne have forkert, jeg kunne have ret’: “Det var virkelig kant, reel fare.

“For helvede, ja. Men det var ikke som kniven, at den degenererede.

“Det ville dog være rigtige blodige skjul. Jeg fik det et par gange. Alle fik et par slag.”

I mellemtiden blev det netop meddelt, at Danny Boyle vil instruere en Sex Pistols-film.

Toby Wallace er blevet bekræftet at spille Steve Jones, mens Anson Boon spiller John Lydon. Louis Partridge er blevet spillet som Sid Vicious, Fabien Frankel som Glen Matlock og Dylan Llewellyn som Wally Nightingale. ‘Game of Thrones’ stjerne Maisie Williams spiller punkikon Jordan, mens Sydney Chandler spiller Chrissie Hynde og Emma Appleton som Nancy Spungen.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *